Het ontstaan van Eclesia

Zoals zoveel dingen begon ook Eclesia met een kleine opdracht. In dit geval van een kerk die een nieuwe website wilde, maar ook een gesloten gedeelte voor de leden zelf.

Al snel werden het verschillende kerken. Als ondernemer en bouwer van tal van concepten heb ik de behoefte gezien die verscholen lag achter de vraag, namelijk om de kerk op een eigentijdse wijze beter te kunnen besturen.

Digitalisering van de kerk is de uitdaging. Een uitdaging die ik samen met mijn team wil vormgeven door met Eclesia een totaaloplossing te presenteren aan kerken, gemeenten, parochies, stichtingen en verenigingen

 

Logo als symbool

Het logo symboliseert een boom in glas en lood uitgevoerd. Een boom geplant aan waterstromen, die vrucht geeft op zijn tijd en waarvan het loof niet verwelkt. (Psalm 1:3)

Dat is niet alleen de wens voor Eclesia zelf, maar ook die voor u en de organisatie die u vertegenwoordigt. De goede kijker kan wellicht ook nog het boek terugvinden in het logo.

Het boek dat ons inspireert en verbindt.

 

Waarom kiezen voor Eclesia

Kiezen voor Eclesia, betekent kiezen voor 100% professionaliteit en gedrevenheid. Wij werken vanuit onze kernwaarden:

  1. We werken mensgericht
  2. We zijn gemotiveerd door onze passie
  3. We zijn creatief door open te staan voor ideeën

Eclesia wil dagelijks een bijdrage leveren aan het verbinden van mensen. De kracht van samen, de kracht van motivatie en de kracht van eenvoud zijn terug te vinden in ons doen en laten.

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige en investeerder heb ik gezocht naar een totaal oplossing om kerken op een eigentijdse manier te laten communiceren met hun leden en de buitenwereld. Met als doel meer betrokkenheid en onderlinge verbinding.

Adriaan Koppens

Initiatiefnemer / Directeur

Als lead developer zorg ik er met mijn team voor dat alle wensen van de klant optimaal verwerkt worden in Eclesia. Hiernaast ben ik samen met mijn team dagelijks bezig met de doorontwikkeling om kerken optimaal te digitaliseren.

Robin van Maasakker

Partner / Lead developer

Als financial controller ben ik betrokken bij alle ins en outs van Eclesia en denk ik mee over het praktische gebruik van het boekhoudpakket. Met mijn jarenlange ervaring ga ik voor gemak en betrouwbaarheid.

Mia Rosbak

Financial controller

Vanuit mijn eigen betrokkenheid binnen de kerk kan ik door mijn ervaring kerken en verenigingen helpen ontdekken wat de bijdragen is van Eclesia. Meer verbinding in de kerk, uitnodigend voor nieuwe leden en betere financiele resultaten.

Kees Plateel

Adviseur

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon even praten? Vul dan onderstaand formulier in.