Wat kunnen wij nog meer voor je betekenen?

Bel ons: 0324 - 42 35 45 Vraag gratis demo aan

Onze extra diensten

Wij leveren niet alleen Eclesia software maar kunnen u ook volledig ontzorgen met alles rondom de digitalisering van de kerk.

Tekst schrijven

Het schrijven van wervende teksten in de cultuur van uw gemeente kan door een van onze tekstschrijvers worden verzorgd. De taal en gebruiken kennen wij. Of het nu gaat om de teksten op de website of de nieuwsbrief, wij zijn graag uw partner.

Aanvragen
Fotografie – Videografie

Steeds meer kerken maken gebruik van professionele fotografie of videografie. Vanuit onze betrokkenheid met verschillende kerken kunnen wij ondersteunen in foto- en videopresentaties. Bovendien helpt het bij Google als op de website filmpjes staan ter informatie of illustratie.

Aanvragen
Boekhouders/Administratie uitbesteden

Eclesia heeft door het hele land ervaren boekhouders die op een kundige en betrouwbare wijze uw administratie kunnen verzorgen. Op ieder moment kunt u inloggen en de actuele stand van zaken zien. Zij verzorgen de boekingen en maken dat de administratie up-to-date is. Vrijwilligers en het gebrek aan tijd, kennis en kunde is hiermee op een eenvoudige wijze opgelost.

Lees meer
Huisstijl ontwikkeling

Het hebben van een eigen huisstijl is ook voor een kerk belangrijk om daarmee haar identiteit te uiten. In overleg met u kan onze design afdeling een passende huisstijl voor u ontwikkelen.

Aanvragen
Webdesign

Onze webdesigners helpen u graag bij het maken van een eigentijdse en professionele design waarin uw huisstijl en identiteit voorop staan.

Aanvragen
Online marketing

Ruim 98% procent van de mensen die op zoek is naar informatie klikt even op Google om daar de vraag te stellen. Juist voor de kerk is het belangrijk om goed gevonden te worden door middel van teksten die zoekmachine vriendelijk zijn.

Aanvragen

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon even praten? Vul dan onderstaand formulier in.